home

Kerkbanken


*Update*

Kerkbanken actie is een groot succes!

Onze kerkbanken actie, waarbij men voor €57,50 een kerkbank kon doneren voor de Ninawi Kerk in Sumbawanga, Tanzania is een groot succes geworden. 

We hebben voor totaal 100 banken gezorgd met elkaar!

We hebben een designer die voor ons de naambordjes gaat maken van de sponsors die met hun naam vermeld willen worden op een kerkbank. Persoonlijk zullen wij deze naambordjes bevestigen op de diverse banken.

Fantastisch dat we zoveel betrokkenheid mogen ervaren! Dank aan alle sponsoren!

 

De kerkbanken staan er!

Op de banken staan plaatjes met namen van de sponsoren

Willy is super trots dat het is gelukt!

 

 

---------------------------------------------------------------------------------------------------

Uw naam op een kerkbank in Tanzania?

Tot voor kort was deze kerk jarenlang alleen een dak met muren waarin gaten zaten voor ramen en deuren, zand op de vloer, geen banken of stoelen. Gelukkig kon er door diverse donaties begonnen worden met de afbouw. Gemeenteleden en lokale vaklieden werken hard aan de afwerking van hun kerk. Men hoopt de geheel afgebouwde kerk officieel te gaan openen op 25-09-2016. Ook u kunt daar bij zijn! Bel voor meer info.

 

Momenteel worden de stoeltjes van de kleuterschool naast de kerk ook als kerkstoelen gebruikt. Met uw bijdrage kunnen wij daar verandering in brengen!

 

Help onze broeders en zusters in Tanzania aan degelijke kerkbanken voor hun Ninawichurch. Als je wilt meewerken graag even een mail sturen met je naam en het overgemaakte bedrag naar: info@FF4future.com. Dan kunnen we later een foto sturen van de bank met je naam daar op. 

 

De kerk werd zonder banken al in gebruik genomen

 
De prachtige banken staan er nu!
 
 
De Ninawi Kerk van buitenaf
 
 
 

Voer een bedrag in om te doneren €