home

Ninawi kerk


Opening Ninawi Kerk

Al sinds de oprichting van FF4future in 2009 is de Ninawichurch in het buitengebied van Sumbawanga een project. De nieuwe kerk staat in een jonge wijk waar veel arme gezinnen met kleine kinderen wonen.

Ook de Moravian Church is arm. Daarom was er geen geld om de kerk af te bouwen. Maar dankzij u is daar verandering in gekomen!

 

Officiële opening

Op 25 september a.s. zal de kerk officieel worden geopend. Het beloofd een feestelijk geheel te worden met 11 vrouwengroepen allen gekleed in het wit. De kerk is bijna klaar en wordt werkelijk prachtig.

 

Ontmoetingsplaats voor velen

Door de naastgelegen kleuterschool die we in 2013 mochten openen is het nu al een ontmoetingsplaats voor velen. Alle afwerking is gedaan door lokale vaklieden. Maar ook veel actieve gemeenteleden hebben hun steentje bijgedragen. De kerk kan ongeveer 600 mensen herbergen en zal ook dienst kunnen doen als sociaal centrum van de stad.

 

Moravian Church

Vanaf nu gaat deze Ninawi Church officieel deel uitmaken van de Moravian Church Tanzania en krijgt een vaste voorganger. Zodoende krijgt hij gelijktijdig een regionale functie. Drie gemeenten komen straks onder de verantwoording van deze kerk.

 

Elke zondag wordt een kerkdienst gehouden in de nog onafgewerkte kerk

 

De prachtige nieuwe deuren van de kerk

 

Diploma-uitreiking van de kleuterschool in de Ninawi kerk

 

Er wordt hard doorgebouwd zodat de kerk op tijd af komt


Voer een bedrag in om te doneren €